Blog

Tips en tricks voor het opbergen van je schoenen

Wanneer je net een paar prachtige nieuwe schoenen hebt weten te scoren, dan wil je deze natuurlijk het liefst zo snel mogelijk dragen en dus ook aan iedere laten zien. Toch komt er een moment dat je ze toch echt uit zou moeten doen. Je kunt immers niet met nieuwe schoenen naar bed. Nu kun je ervoor kiezen om je schoenen netjes bij de achterdeur uit te doen, maar kun je er ook voor kiezen om een schoenenkast aan te schaffen waar je je schoenen keurig netjes in kunt doen. Dit heeft als voordeel dat er geen stof bij kan komen en dat ze ook langer mooi blijven. Kortom, voordelen genoeg dus! Wil jij nu nog meer tips en tricks voor hoe jij je schoenen het beste kunt opbergen, lees dan snel verder!

Koop een speciale schoenenkast

Heb jij ontzettend veel paar schoenen, dan kun je deze natuurlijk moeilijk in de gang laten staan. Als het om één of misschien twee paar gaat, dan kan het nog. Heb je er mee, dan is een schoenenkast aan te raden. Niet alleen omdat een stuk praktischer is, maar het is ook vele malen beter voor je schoenen. Wanneer je bijvoorbeeld je nieuwe Tamaris sandalen namelijk in de gang laat staan, dan loop je het risico dat er iemand tegenaan loopt. Nu is dat een keer niet zo erg, maar het is natuurlijk zonde dat ze beschadigd raken. Een schoenenkast is daarnaast ook ontzettend mooi voor in je kamer. Kortom, alleen maar voordelen dus!

Zet je schoenen niet op elkaar

Wanneer we onze schoenen even snel uit doen, dan gooien we ze vaak (onbewust) op elkaar. Vooral wanneer de zool vies is, is dit natuurlijk niet heel erg handig om te doen. Probeer er daarom ook altijd voor te zorgen dat jij je schoenen allereerst netjes naast elkaar neerzet en bijvoorkeur ook even schoonmaakt wanneer ze erg vies zijn. Het is natuurlijk zonde dat je net nieuwe gekocht paar sneaksers bij Durlinger schoenen al na een paar dagen vies zijn. Uiteraard kun je ze wel schoonpoetsen, maar heel goed voor je schoenen is het natuurlijk niet.

Welke pyjama kun je het best dragen voor de perfecte nachtrust?

Welke pyjama kun je het best dragen voor de perfecte nachtrust?

Niet iedereen draagt hetzelfde tijdens het slapen. Zo zijn er mensen die kiezen voor een pyjama, maar er zijn ook veel mensen die gewoon in hun ondergoed of zelfs volledig naakt slapen. Een pyjama kan er erg leuk uitzien, maar het is vooral belangrijk dat je er goed in kunt slapen. Als je namelijk goed slaapt ben je overdag ook veel productiever en natuurlijk veel vrolijker. Vandaag lees je welke pyjama jij het best kun kunt dragen voor een perfecte nachtrust.

Kies voor comfort en niet voor de uitstraling

Het is belangrijk dat de pyjama lekker zit. Er zijn veel verschillende stoffen en sommige mensen kunnen irritatie krijgen van bepaalde materialen. Vaak weet je dit van jezelf of je tegen bepaalde stoffen kunt of niet. Veel mensen kunnen irritatie krijgen van synthetische stoffen. Een katoenen pyjama doet het altijd goed. Omdat katoen goed vocht opneemt is dit ook een stuk hygiënischer.

Pyjama’s voor mannen

Pyjama’s zijn niet alleen voor vrouwen, maar tegenwoordig dragen mannen ook steeds vaker een pyjama. Een heren pyjama van flanel is een populaire onder de mannen. Dit is een warme pyjama gemaakt van 100% katoen. Deze stof zorgt ervoor dat vocht goed wordt opgenomen. Met synthetische stoffen wordt dit minder goed opgenomen.

Hoe kies ik de juiste pyjama?

Er zijn natuurlijk heel veel verschillende soorten pyjama’s, maar hoe kies je de juiste? Een pyjama kopen kan nog best lastig zijn. Neem vooral de tijd en zoek veel informatie op internet over de verschillende soorten. Als je het snel warm hebt kies dan geen wollen pyjama, maar ga dan voor katoen. Laat je niet verleiden door pyjama’s die er heel mooi uitzien, want vaak is het zo dat deze veel minder lekker zitten dan een wat simpelere pyjama.

Tot slot

Een goede nachtrust is er belangrijk en daar kan een pyjama bij helpen. Het is echter wel belangrijk om een juiste te kiezen. Dit verschilt per persoon. Als je niet zeker weet of je tegen bepaalde materialen kunt dan is het verstandig om voor een katoenen uitvoering te gaan.

X