schoenen opbergen

Tips en tricks voor het opbergen van je schoenen

Wanneer je net een paar prachtige nieuwe schoenen hebt weten te scoren, dan wil je deze natuurlijk het liefst zo snel mogelijk dragen en dus ook aan iedere laten zien. Toch komt er een moment dat je ze toch echt uit zou moeten doen. Je kunt immers niet met nieuwe schoenen naar bed. Nu kun je ervoor kiezen om je schoenen netjes bij de achterdeur uit te doen, maar kun je er ook voor kiezen om een schoenenkast aan te schaffen waar je je schoenen keurig netjes in kunt doen. Dit heeft als voordeel dat er geen stof bij kan komen en dat ze ook langer mooi blijven. Kortom, voordelen genoeg dus! Wil jij nu nog meer tips en tricks voor hoe jij je schoenen het beste kunt opbergen, lees dan snel verder!

Koop een speciale schoenenkast

Heb jij ontzettend veel paar schoenen, dan kun je deze natuurlijk moeilijk in de gang laten staan. Als het om één of misschien twee paar gaat, dan kan het nog. Heb je er mee, dan is een schoenenkast aan te raden. Niet alleen omdat een stuk praktischer is, maar het is ook vele malen beter voor je schoenen. Wanneer je bijvoorbeeld je nieuwe Tamaris sandalen namelijk in de gang laat staan, dan loop je het risico dat er iemand tegenaan loopt. Nu is dat een keer niet zo erg, maar het is natuurlijk zonde dat ze beschadigd raken. Een schoenenkast is daarnaast ook ontzettend mooi voor in je kamer. Kortom, alleen maar voordelen dus!

Zet je schoenen niet op elkaar

Wanneer we onze schoenen even snel uit doen, dan gooien we ze vaak (onbewust) op elkaar. Vooral wanneer de zool vies is, is dit natuurlijk niet heel erg handig om te doen. Probeer er daarom ook altijd voor te zorgen dat jij je schoenen allereerst netjes naast elkaar neerzet en bijvoorkeur ook even schoonmaakt wanneer ze erg vies zijn. Het is natuurlijk zonde dat je net nieuwe gekocht paar sneaksers bij Durlinger schoenen al na een paar dagen vies zijn. Uiteraard kun je ze wel schoonpoetsen, maar heel goed voor je schoenen is het natuurlijk niet.

About Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X